diumenge, 4 de maig del 2014

Recollida de signatures exigint insubmissió a la LOMCE i aturada de la LEC

Dimecres 7 i 21 de maig i 4 juny
Recollida de signatures a la porta de l'escola

L'assemblea de docents del Baix Maresme ha decidit recolzar les propostes de l'assemblea de treballadors/es de la província de Barcelona, entre les que hi ha una recollida de signatures demanant la declaració d'insubmissió a l'aplicació de la LOMCE per part del Dept. d'Ensenyament i l'aturada del desplegament de la LEC (com el decret de plantilles).

Hem acordat dedicar  les accions dels primer i tercer dimecres de cada mes contra les retallades, la LEC i la LOMCE  a la recollida d'aquestes signatures. Així, els dimecres 7 i 21 de maig i 4 de juny, a la sortida dels alumnes a la tarda, es recolliran aquestes signatures entre els membres de la comunitat educativa, posant una taula a la porta de cada escola.  Paral·lelament, també es pot demanar el posicionament d'organismes com el claustre, AMPA, consell escolar i/o assemblea de treballadores.


Les signatures les podeu enviar a assemblea29oct@gmail.com, o bé poseu-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu assembleabaixmaresme@gmail.com per passar a recollir-les. Hem posat com a data límit l'11 de juny, ja que està previst fer el lliurament el dia 19 de juny.

Trobareu més informació al blog de l'assemblea de docents de la província de BCN: http://assembleadedocents.blogspot.com.es/

Descàrrega de models de signatures de la campanya d'insubmissió:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada