diumenge, 4 de maig del 2014

Acta de l'assemblea de docents del Baix Maresme del 30 d'abril


Reunió a l'escola Mar Nova de Premià de Mar, el 30 d'abril de 2014
Assistents representants de:
- Escola La Liò, Escola Mar Nova, Escola Santa Anna, Institut Pere Ribot, CGT, CCOO


Temes tractats:

1. Informacions sobre l'assemblea de docents de Barcelona del 26 d'abril (s'adjuntarà acta). En aquesta assemblea es va parlar de:
Valoració de la setmana de lluita i la manifestació del 29 de mar
Situació interines i substitutes
Propostes de continuïtat
Síntesi de les propostes i votacions

2. Valoració de les accions realitzades
Valorem positivament el fet d'haver estat mobilitzats durant 3 mesos quinzenalment, tot i que l'assistència anava decreixent, excepte el dia de Sant Jordi.
Es valora positivament el fet d'haver mantingut viu el conflicte en una situació de desànim i d'impotència com l'actual, gràcies en gran part a la implicació dels docents i a la unitat sindical en aquest territori

3. Properes accions
Farem una recollida de signatures contra la LOMCE, la LEC i les retallades, que és diferent a l'anterior que vam fer, donat que aquella era per derogar la LOMCE i aquesta per tal que no s'apliqui, exigint el compromís d'insubmissió del Departament d'Educació en l'aplicació i l'aturada del desplegament de la LEC. Aquesta campanya és una acció proposada per l'assemblea dels treballadors/es de l'ensenyament públic de la província de Barcelona.

Cada centre posarà una taula per explicar el contingut de la campanya a les famílies i recollir signatures els dies 7 i 21 de maig i 4 de juny a la sortida dels alumnes.

La data màxima per recollir les signatures serà 11 de juny. L'assemblea de docents planteja el lliurament de totes les signatures 19 de juny. Cada centre podrà enviar-les telemàticament (escanejades a l'email assemblea29oct@gmail.com) o enviar correu a assembleabaixmaresme@gmail.com per a que es passi a recollir-les.

4. Propera reunió
17 de setembre a les 17:30 (pendent de concretar lloc)

Descàrrega del document: cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada