dijous, 12 de febrer del 2015

Rua carnaval reivindicatiu a Premià de Mar.


Comença el compte enrere per a la Rua del 15 de Febrer. 
L'objectiu de la comparsa és crear cohesió entre els pares, mares i alumnes de totes les escoles públiques de Premià de Mar i reivindicar una escola pública i de qualitat tot passant-nos ho bé. Així que hi té cabuda tothom tingui o no tingui samarreta groga o barret, sapiguen o sense saber la coreografia.

Lloc i hora de trobada


15:30 Can Sanpere (des d’allà sortirà el drac i la carrossa)
16:00 Plaça Santa Rosa (plaça situada a l’encreuament de la Carretera Premià de Dalt i Gran Via)
16:30 Plaça Joan Coromines (plaça semicircular situada a la Gran Via davant de la Salle)


Recorregut

El recorregut és per la Gran Via, des de la Plaça Joan Coromines fins a la Plaça dels Països Catalans. Un cop acabat es fa una mostra de totes les comparses a l’escenari d’aquesta plaça.


Assaig general coreografia
 

Farem un assaig general a la Pl. Santa Rosa 16h.


Venta de samarretes grogues

En el segon punt de trobada (Pl. Santa Rosa 16h). S’han venut moltes samarretes i les talles XL i XXL ja s’han esgotat però encara n’hi ha des de la talla ¾ fins a la L.

Comparsa
 

La nostra comparsa consistirà en un gran drac que anirà amunt i avall entre la nostra gent i el públic “acossant” i intentant “retallar” els nostres drets.
 

La nostra carrossa (on se situarà l’equip de música) será moguda per una bicicleta. Així que necessitarem gent disposada a pedalar.
 

Hi haurà música variada al llarg del recorregut intercalada amb trossos de discursos de la Rosa Cañadell (dona combativa i enèrgica, que s'ha passat la vida lluitant per la justícia social, contra les desigualtats i en defensa de l'ensenyament públic). El ball es durà a terme en alguns moments determinats que s’indicaran amb una sirena. Així, quan soni la sirena estiguem atents que començarà el ball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada